AJANKOHTAISTA


Valikoimasta löytyy uusia tuotteita! Säilöntäaineettomat säilykkeet
(25.11.2014)

AUKIOLO

AVOINNA

Kesä-elokuun aikana
LAUANTAISIN KLO 10-15

Muuna aikana sovittaessa

Yhteystiedot

Mervi ja Jani Metros
Litmaniementie 770
71310 Vehmersalmi (Kuopio)

virtala(ät)virtalahighland.fi

Lihan suoramyynti ja eläinkauppa:
0443-777 085/Mervi

Polttopuu, LVI ja koneurakointi:
0440-694 040/Jani

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla: 31302 kpl
Share |

VIRTALA

 

Olen Mervi Metros Vehmersalmelta Kuopion kupeessa. Koulutukseltani olen agrologi-AMK ja maanviljelyn lisäksi toimin erilaisten maatalousalan organisaatioiden tehtävissä -ProAgria Pohjois-Savolla kasvintuotanto ja- talousneuvojana sekä Pohjois-Savon ELY-keskuksella maataloustukitarkastajana

Virtala on vanha sukutila, jota minä mieheni Janin kanssa olemme ryhtyneet jatkamaan. Nykyaikainen tehomaatalous korkeine investointikustannuksineen ei ole tuntunut houkuttelevalta, joten olemme keskittyneet enemmän nauttimaan tilan suomista luontoarvoista, kuten metsästyksestä, kalastuksesta, metsätöistä ja perusmaataloudesta siinä mittakaavassa, kuin se tilalla on mahdollista.

Tilalla on peltoa noin 40 hehtaaria, jolla viljelemme ohraa, kauraa, nurmea ja seosrehua. Metsää on jonkin verran enemmän ja sieltä saamme polttopuita ja rakennuspuutavaraa. Suuremmat metsäyhtiöt hoitavat päätehakkuut ja harvennukset, mutta istutustyöt, taimikonhoito ja risukonraivaus on tehty omin voimin. Maataloustöiden lisäksi Jani pyörittää omaa LVI-alan yritystä LVI-Timoskaa.

Tila sitoutunut noudattamaan luonnonmukaisen viljelyn ehtoja huhtikuusta 2012 alkaen. 

 

Lihan suoramyynti on aloitettu!!! Tervetuloa lihakaupoille!