AJANKOHTAISTA

Taas sitä saa! Kevään ensimmäinen lihaerä saapui myymälään. Jauhelihaa ja paisteja löytyy. Fileen kohdalla joudumme sanomaan taas pian "ei oo".
(28.02.2014)Tilallamme on avoimien ovien päivä 07.06.2014 klo 11-16. Päivän pääteemana ylämaan naudat ja niiden elinolosuhteet.AUKIOLO

MYYMÄLÄ ON AVOINNA AINA, kun niin sovitaan.

Ilmoitathan tulostasi aina etukäteen, jotta osaamme varata aikaa tapaamiseen.

Yhteystiedot

Mervi ja Jani Metros
Litmaniementie 770
71310 Vehmersalmi (Kuopio)

virtala(ät)virtalahighland.fi

Lihan suoramyynti ja eläinkauppa:
0443-777 085/Mervi

Polttopuu, LVI ja koneurakointi:
0440-694 040/Jani

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla: 25792 kpl

VIRTALA

 

Olen Mervi Metros Vehmersalmelta Kuopion kupeessa. Koulutukseltani olen agrologi-AMK ja maanviljelyn lisäksi toimin erilaisten maatalousalan organisaatioiden tehtävissä -ProAgria Pohjois-Savolla kasvintuotanto ja- talousneuvojana sekä Pohjois-Savon ELY-keskuksella maataloustukitarkastajana

Virtala on vanha sukutila, jota minä mieheni Janin kanssa olemme ryhtyneet jatkamaan. Nykyaikainen tehomaatalous korkeine investointikustannuksineen ei ole tuntunut houkuttelevalta, joten olemme keskittyneet enemmän nauttimaan tilan suomista luontoarvoista, kuten metsästyksestä, kalastuksesta, metsätöistä ja perusmaataloudesta siinä mittakaavassa, kuin se tilalla on mahdollista.

Tilalla on peltoa noin 40 hehtaaria, jolla viljelemme ohraa, kauraa, nurmea ja seosrehua. Metsää on jonkin verran enemmän ja sieltä saamme polttopuita ja rakennuspuutavaraa. Suuremmat metsäyhtiöt hoitavat päätehakkuut ja harvennukset, mutta istutustyöt, taimikonhoito ja risukonraivaus on tehty omin voimin. Maataloustöiden lisäksi Jani pyörittää omaa LVI-alan yritystä LVI-Timoskaa.

Tila sitoutunut noudattamaan luonnonmukaisen viljelyn ehtoja huhtikuusta 2012 alkaen. 

 

Lihan suoramyynti on aloitettu!!! Tervetuloa lihakaupoille!